Tervetuloa varhaiskasvatuksen sähköiseen asiointiin

Minimera
Täällä voit hakea lapsellesi paikkaa kunnalliseen tai yksityiseen päiväkotiin, kunnalliseen perhepäivähoitoon, avoimen varhaiskasvatuksen kerhoihin ja ilmoittaa lapsesi esiopetukseen. Jätä hakemus neljä kuukautta ennen hoidon toivottua alkamisaikaa. Mikäli kyseessä on äkillinen työllistyminen tai opiskelujen alkaminen (esim. peruutuspaikka) ja varhaiskasvatuspaikan tarve ei olle ennakoitavissa, on hakemus jätettävä viimeistään 2 viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee paikan. Hakemus on voimassa vuoden jättöpäivästä lähtien.

Jos haluat muuttaa hakemuksen tietoja, ole yhteydessä varhaiskasvatuksen palveluohjaustiimiin puh. 08 558 45300 tai email: varhaiskasvatus@ouka.fi.

Mikäli haette yksityiseen päiväkotiin, varhaiskasvatushakemuksella haetaan samalla palveluseteliä.

Tulotietojen toimittaminen ja asiakasmaksut
Voitte hyväksyä korkeimman maksun sähköisesti hakemuksessa. Jos ette hyväksy korkeinta maksua, toimittakaa tulotiedot varhaiskasvatuksen asiakasmaksutiimiin sen jälkeen, kun olette saaneet varmistuksen saamastanne hoitopaikasta. Jos tulotietoja ei toimiteta, peritään korkein asiakasmaksu.

Tuloselvityslomake yksityisen päivähoidon palveluseteliin (pdf)
Yrittäjän tuloselvityslomake (pdf)

Maksulaskuri antaa arvion perheesi varhaiskasvatusmaksusta. Maksulaskuri toimii valtakunnallisten maksusääntöjen mukaan.

Hakemusta täyttäessäsi löydät ohjeita ja lisätietoja kysymysmerkki (?) - painikkeiden takaa.

Tietosi tallentuvat varhaiskasvatuksen asiakastietojärjestelmään. Asiakastietojärjestelmän rekisteriseloste on nähtävissä tästä.
 

Saatavilla olevat palvelut:

Minimera


Close Help